aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι διατροφικές επιλογές του Κριστιάνο έφεραν «μουρμούρα» στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Οι διατροφικές επιλογές του Κριστιάνο έφεραν «μουρμούρα» στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ

Με την άφιξή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο 36χρονος επιθετικός ζήτησε από τον σεφ της ομάδας συγκεκριμένα πιάτα φαγητών ώστε να παραμένει σε κορυφαία φυσική κατάσταση.

Αλλωστε η επιρροή του είναι ήδη τόσο μεγάλη που παρασέρνει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στις διατροφικές του επιλογές, ώστε να γίνουν καλύτεροι. Γι’ αυτό μάλιστα τους ζήτησε να κόψουν και τα επιδόρπια.

Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει η «Sun», δεν φαίνεται ότι όλοι στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ είναι ευχαριστημένοι με το μενού που επιλέγει ο Ρονάλντο κάθε φορά.

Ειδικά ένα πορτογαλικό πιάτο που ονομάζεται «Bacalhu», το οποίο φτιάχνεται με αυγό και μπακαλιάρο, φαίνεται ότι δεν έχει αρέσει σε κανέναν από τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν είναι το μοναδικό πιάτο που έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια, καθώς το χταπόδι που λατρεύει ο Πορτογάλος αστέρας, οι υπόλοιποι δεν θέλουν ούτε να το βλέπουν.

«Λατρεύει το χταπόδι, αλλά στους περισσότερους παίκτες δεν αρέσει. Του Ρονάλντο του αρέσε και είναι πολύ καλό στη διατροφή του. Αλλά στους υπόλοιπους συμπαίκτες του δεν αρέσει. Ο Κριστιάνο είναι πολύ συγκεντρωμένος στις πρωτεΐνες του, όπως φέτες ζαμπόν, αυγά και αβοκάντο, και οι σεφ προσπαθούν να τον βοηθήσουν», εξηγεί μια πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ