aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟι δέκα μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν

Οι δέκα μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σεζόν

Το ESPN της Βραζιλίας επέλεξε τους δέκα ακριβότερους ποδοσφαιριστές της σεζόν που ολοκληρώθηκε, οι οποίοι διέψευσαν τις προσδοκίες απογοητεύοντας τις ομάδες τους.

Από τον Νολίτο και τον Άχμεντ Μούσα μέχρι τον Χεσέ και από τον Λούκας Πέρεθ στους Στόουνς και Ζοάο Μάριο. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά..

10. Νολίτο (18 εκατομμύρια ευρώ)

Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της για να τον αποκτήσει από τη Θέλτα 18 εκατομμύρια ευρώ, μετά από μία καλή εκκίνηση ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής έμεινε κολλημένος στον πάγκο παίζοντας μόλις 39 λεπτά τους τελευταίους έξι μήνες.

9. Κλαούντιο Μπράβο (18 εκατομμύρια ευρώ)

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα αποτέλεσε διακαή επιθυμία του Πεπ Γκουαρντιόλα λόγω της ικανότητάς του να παίζει καλά έχοντας τη μπάλα στα πόδια. Δεκαοκτώ εκατομμύρια ξοδεύτηκαν για την απόκτησή του χωρίς με τις επιδόσεις του να δικαιώσει το νούμερο αυτό. Έπεσε βέβαια σε μία κακή αμυντικά χρονιά για τους «πολίτες».

8. Άχμεντ Μούσα (19,5 εκατομμύρια ευρώ)

Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ πλήρωσε στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας 19,5 εκατομμύρια προκειμένου να φέρει στην ομάδα τον Νιγηριανό. Δεκατέσσερις παρουσίες και δύο γκολ οι επιδόσεις του.

7. Λούκας Πέρεθ (20 εκατομμύρια ευρώ)

Έντεκα συμμετοχές και ένα γκολ για τον παίκτη τον οποίο ζήτησε ο Αρσέν Βενγκέρ ώστε να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της Άρσεναλ δαπανώντας 20 εκατομμύρια ευρώ!

6. Χεσέ (25 εκατομμύρια ευρώ)

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νάσερ Αλ Κελάφι είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον Χεσέ όμως, ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος έκανε λόγο για ένα απίστευτο λάθος!

5. Γκαμπιγκολ (29,5 εκατομμύρια ευρώ)

Φρανκ Ντε Μπουρ, Στέφανο Πιόλι, Στέφανο Βέκι. Τρεις προπονητές που αγνόησαν τον Βραζιλιάνο συνθέτοντας εντεκάδα. Ελλιπής προετοιμασία το καλοκαίρι εξαιτίας Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν δύσκολο να αντεπεξέλθει στο σκληρό και απαιτητικό ιταλικό πρωτάθλημα.

4. Πάκο Αλκάθερ (30 εκατομμύρια ευρώ)

Τριάντα εκατομμύρια ευρώ έδωσε η Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια για τον Ισπανό μέσο, με τον πρόεδρο των «νυχτερίδων» να απολαμβάνει ίσως ακόμα την επιχειρηματική του ικανότητα πίσω από το γραφείο του.

3. Ρενάτο Σάντσεθ (35 εκατομμύρια ευρώ)

Αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης του Euro και ο Ρουμενίγκε σκέφτηκε πως δεν γινόταν να τον αφήσει να ξεφύγει. Ο Αντσελότι όμως, σχεδόν πάντα, είχε ως πρώτη επιλογή τον Τσάμπι Αλόνσο, η απόσυρση του οποίου ίσως δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον νεαρό Πορτογάλο.

2. Ζοάο Μάριο (45 εκατομμύρια)

Είναι γνωστό πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μία ακριβή «μπουτίκ». Γι’ αυτό και δεν κάνει εκπτώσεις. Η Ίντερ έκανε τα «ψώνια» της αγοράζοντας ότι καλύτερο υπήρχε, η σεζόν ωστόσο ήταν από αυτές που πρέπει να ξεχαστούν όσο πιο σύντομα γίνεται. Για όλους, όπως και για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τις εμφανίσεις του απογοήτευσε.

1. Τζον Στόουνς (55.5 εκατομμύρια ευρώ)

Συνεχόμενα λάθη και κακές εμφανίσεις για τον ακριβότερο αμυντικό στην ιστορία της Πρέμιερ! Ένα «ναυάγιο» για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι διοικούντες της Έβερτον πρέπει να αισθάνονται άκρως ικανοποιημένοι για την συμφωνία της μεταγραφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ