aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟι αδερφές του Ρονάλντο ευχαρίστησαν την Λίβερπουλ για την στήριξη (pics)

Οι αδερφές του Ρονάλντο ευχαρίστησαν την Λίβερπουλ για την στήριξη (pics)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με το επιβλητικό 4-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Ωστόσο αυτό το οποίο έκλεψε την παράσταση, στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν τα μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού που παρέδωσαν οι οπαδοί των «κόκκινων», οι οποίοι όταν συμπληρώθηκε το έβδομο λεπτό του αγώνα σηκώθηκαν και χειροκρότησαν παρατεταμένα.

Πέρα όμως από την κίνηση αυτή, οι φίλοι της Λίβερπουλ σήκωσαν μια φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ τραγούδησαν και το «You ‘ll never walk alone» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμπαρασταθούν στον Πορτογάλο αστέρα της Γιουνάιτεντ, που μαζί με την οικογένεια του θρηνεί την απώλεια του ενός από τα δύο νεογέννητα παιδιά του…

Η κίνηση αυτή όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασα απαρατήρητη από την οικογένεια του Κριστιάνο. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αδερφές του Κάτια και Έλμα, με αναρτήσεις που έκαναν στους λογαριασμούς τους στο Instagram έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο της Λίβερπουλ για τις χειρονομίες αυτές.

Katia Aveiro 0

«Σε ευχαριστούμε για αυτό Λίβερπουλ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτό που έκανες απόψε» έγραψε σε ανάρτηση της η Έλμα Ρονάλντο, ενώ το ίδιο έκανε από την πλευρά της και η Κάτια Ρονάλντο πόσταρε το εξής σχόλιο: «Πολύ πέρα από το ποδόσφαιρο».

Elma Ronaldo

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ