aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟι 20 ακριβότερες μετεγγραφές στο παζάρι του Ιανουαρίου (pic)

Οι 20 ακριβότερες μετεγγραφές στο παζάρι του Ιανουαρίου (pic)

Δίχως οικονομικές υπερβολές και χωρίς μετεγγραφές πολύ μεγάλων ονομάτων κύλησε εν γένει η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου. Η πανδημία του covid-19, που βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη, επηρέασε σαφώς τις οικονομικές κινήσεις των συλλόγων, αφού τα έσοδά τους καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν τα προσδοκώμενα.

Η ακριβότερη μετεγγραφή στην αγορά έγινε με την μετακίνηση του Σαΐντ Μπενραμά από τη Μπρέντφορντ στην Γουέστ Χαμ έναντι 23,1 εκατ.ευρώ. Επόμενη σε κόστος ήταν η μεταγραφή του Σεμπαστιάν Αλέ από τη Γουέτ Χαμ στον Άγιαξ, έναντι 22,5 εκατ. ευρώ. Την τριάδα των πιο ακριβών κινήσεων συμπλήρωσε η αγορά του Αμάντ Ντιαλό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έδωσε 21 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα.

Αρκετά εντυπωσιακές κινήσεις έγιναν με τη μορφή δανεισμού παικτών και όχι αγοράς. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται η απόκτηση ως δανεικών των: Μούσα Ντεμπελέ (από τη Λιόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης), Αρκάντιους Μίλικ (από τη Νάπολι στη Μαρσέιγ), Λούκα Γιόβιτς (από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Οζάν Καμπάκ (από τη Σάλκε στη Λίβερπουλ), Μάρτιν Όντεγκααρντ (από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ), Τζέσε Λίνγκαρντ (από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γουέστ Χαμ) και αρκετές ακόμα.

Η πιο δραστήρια ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου στο πάρε-δώσε του Ιανουαρίου ήταν η Γιουβέντους, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει πέντε παρουσίες στις top-20 μετεγγραφές αυτής της περιόδου, με τις περισσότερες βέβαια να αφορούν νεαρούς παίκτες.

Δείτε τη λίστα με το Top-20 των μετεγγραφών του Ιανουαρίου:
(Αφορά μόνο αγορές και όχι δανεισμούς ποδοσφαιριστών)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ