aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Όχι» Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ, περιμένει ο Κόντε, σκέψη να στηριχτεί ο Σόλσκιερ

«Όχι» Ζιντάν στη Γιουνάιτεντ, περιμένει ο Κόντε, σκέψη να στηριχτεί ο Σόλσκιερ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σχετικά με τον προπονητή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Premier League, με τη νέα ήττα από τη Λίβερπουλ να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και να έχει φουντώσει ξανά η φημολογία για την αντικατάσταση του.

Σύμφωνα μάλιστα με το ισπανικό El Chiringuito, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν ύστερα από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Γάλλο τεχνικό από την κοινή θητεία τους στη Ρεάλ και έχει προτρέψει τους διοικούντες να μιλήσουν μαζί του. Ο «Ζιζού», όμως, απάντησε αρνητικά, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Mundo Deportivo», έχει στο μυαλό του να δουλέψει στο μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στην εθνική Γαλλίας.

Ο Σόλσκιερ θα κριθεί σήμερα ή αύριο από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και ήδη έχει γίνει κρούση στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος εξετάζει την πρόταση, αλλά περιμένει πρώτα να δει τις θα γίνει με τον Νορβηγό συνάδελφο του, καθώς ενδιαφέρεται για τη δουλειά, αλλά δεν θέλει να ξεκινήσει επίσημα συζητήσεις, πριν αποφασίσει η διοίκηση της αγγλικής ομάδας τη λύση της συνεργασίας τους.

Yπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να μείνει, προς το παρόν, ο Σόλσκιερ και ενδεχομένως αν η ομάδα συνεχίσει με αρνητικά αποτελέσματα να αντικατασταθεί τελικά στην διακοπή του πρωταθλήματος στα μέσα Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ