aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΌχι στο φιλικό με Νιουκάστλ λόγω... Σαουδικής Αραβίας από οπαδούς της Μάιντς!

Όχι στο φιλικό με Νιουκάστλ λόγω… Σαουδικής Αραβίας από οπαδούς της Μάιντς!

Την έντονη διαφωνία τους με την διεξαγωγή της προγραμματισμένης για τις 18 Ιουλίου φιλικής αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ εξέφρασαν οπαδοί της Μάιντς…

Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αποστείλουν και σχετική επιστολή στην διοίκηση της ομάδας του Παλατινάτου, εξηγώντας ότι θα πρέπει αυτή να δείξει την αντίδραση της απέναντι στην Κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην διοίκηση των «καρακαξών»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, δηλώσεις επί του θέματος, έκανε και ο προπονητής της Μάιντς, Μπο Σβένσον, δείχνοντας να συμφωνεί εν μέρει με τις αντιδράσεις του κόσμου.

Απομέενει, ωστόσο, να φανεί το πως θα κινηθούν οι διοικούντες τη Μάιντς, αν και οι πεερισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ του να γίνει κανονικά ο αγώνας με την αγγλική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ