aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Ζοσέ Σα «τρελαίνει» το Νησί – Τρίτος σε αποκρούσεις στην Premier League (pic)

Ο Ζοσέ Σα «τρελαίνει» το Νησί – Τρίτος σε αποκρούσεις στην Premier League (pic)

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζοσέ Σα άφησε τον Ολυμπιακό μετά από τρία χρόνια και πήρε μεταγραφή στην φανταχτερή Premier League και στην Γουλβς.

Έχοντας διανύσει σχεδόν τα μισά του πρωταθλήματος, ο άλλοτε τερματοφύλακας των Ερυθρολεύκων έχει πραγματοποιήσει ονειρεμένη σεζόν στην παρθενική του χρονιά στο Νησί, όντας ένας από τους καταλύτες της Γουλβς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το Sky Sports τον τοποθέτησε στην λίστα με τις καλύτερες μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Πορτογάλος πορτιέρο σύμφωνα με το xGOT (expected goals on target) βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους τερματοφύλακες στην Premier League, οι οποίοι έχουν στερήσει τα περισσότερα γκολ στις αντίπαλες ομάδες.

Επιπλέον, ο Σα βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις περισσότερες αποκρούσεις που έχει επιχειρήσει τερματοφύλακας στη Premier League. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Μεσλιέ της Λιντς με 65 αποκρούσεις, ενώ ακολουθεί ο Κρουλ και ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού με 57.

Για την ιστορία, η Γουλβς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την πεντάδα και την Γουέστ Χαμ και έχοντας δεχθεί μόλις 14 τέρματα σε 18 αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ