aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΟ Ζιρού αποκάλυψε το μεγάλο ελάττωμα του Καντέ

Ο Ζιρού αποκάλυψε το μεγάλο ελάττωμα του Καντέ

Ο Ενγκολό Καντέ έχει γίνει δέκτης αποθέωσης τόσο για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα, όσο και για τον χαρακτήρα του. Μιλώντας για αυτόν, ο Ολιβιέ Ζιρού αποφάσισε να αποκαλύψει και ένα μεγάλο ελάττωμα του συμπαίκτη του. Το πάθος για τη νίκη που τον κάνει να κλέβει στα χαρτιά!

Επίσης, αναφέρθηκε στην ταπεινότητα του Καντέ και στο χαμηλό προφίλ που θέλει να διατηρήσει σχετικά με όσα ακούγονται για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

«Δεν του αρέσουν τα κομπλιμέντα, προτιμάει να διατηρεί χαμηλό προφίλ, το γνωρίζουμε όλοι. Μας αρέσει να τον πειράζουμε, έχουμε αρχίσει ήδη να του λέμε για τη Χρυσή Μπάλα, αν πάμε καλά στο Euro. Αγχώνεται όταν το ακούει. Ξέρουμε ότι είναι ταπεινός», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πρόκειται για κάποιον που έχει και ελαττώματα. Ειδικά όταν παίζουμε χαρτιά. Του αρέσει τόσο πολύ να κερδίζει, που κάποιες φορές παρακάμπτει τους κανόνες. Δεν είμαι ο μόνος που το λέει! Είναι σπάνιος, είναι φανταστικό να τον έχουμε στην ομάδα. Είναι σαν μασκότ για εμάς. Του αξίζουν όλα όσα του συμβαίνουν, όλοι οι έπαινοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ