aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Βενγκέρ κάνει σκέψεις για επιστροφή στους πάγκους (vids)

Ο Βενγκέρ κάνει σκέψεις για επιστροφή στους πάγκους (vids)

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στην άκρη του πάγκου, αν και θα έβαζε σε προτεραιότητα μια εθνική ομάδα κι όχι έναν σύλλογο. «Δέχομαι όλες τις απόψεις, δεν παίρνω τις αποφάσεις» είπε για το θέμα του Μουντιάλ και της πιθανής διεξαγωγής του κάθε διετία.

Ο Αλσατός, θρύλος της Άρσεναλ και νυν επικεφαλής στρατηγικής της FIFA, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας σε event για το μέλλον του ποδοσφαίρου, παρέα με τον Ρίο Φέρντιναντ και και στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στις βλέψεις του για το μέλλον της παρουσίας του στο άθλημα.

«Είμαι αρκετά τρελός για να πάρω μια τρελή απόφαση ξανά. Προς το παρόν δεν είμαι αποφασισμένος να το κάνω, ίσως όμως να το έκανα για μια εθνική ομάδα» ανέφερε για το ενδεχόμενο να βρεθεί πάλι σε κάποιον πάγκο δίπλα από τη γραμμή του πλάγιου άουτ.

Όσο για το θέμα του Μουντιάλ διετίας που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις και μεγάλη άρνηση από κάθε ποδοσφαιρική Αρχή, ο Αρσέν Βενγκέρ αρκέστηκε να σχολιάσει: «Δέχομαι όλες τις απόψεις, δεν λαμβάνω εγώ τις αποφάσεις»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ