aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Βαϊνάλντουμ ένα βήμα από την Μπαρτσελόνα

Ο Βαϊνάλντουμ ένα βήμα από την Μπαρτσελόνα

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα προβάρει ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, καθώς ο Ολλανδός μέσος φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Football Insider», ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα.

Ο Βαϊνάλντουμ το καλοκαίρι ήταν διακαής πόθος του Κούμαν και η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον αποκτήσει. Παρά τις προσπάθειες των «μπλαουγκράνα», η Λίβερπουλ δεν ήθελε να τον παραχωρήσει και δεν το έκανε. Παρά τις πιέσεις και τη μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας διατήρησαν τον Ολλανδό μέσο στο ρόστερ τους και τη φετινή χρονιά, αλλά τελικά οι συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους κατέληξαν σε «ναυάγιο». Γι’ αυτό ο Βαϊνάλντουμ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ» και να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου» για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ