aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Σουάρες... προειδοποιεί τον Νούνιες να μην δώσει άλλες αφορμές

Ο Σουάρες… προειδοποιεί τον Νούνιες να μην δώσει άλλες αφορμές

Ως πιο έμπειρος ο… παλιός Λουίς Σουάρες έδωσε τις συμβουλές του στον νέο Ντάργουιν Νούνιες.

Ο Λουίς Σουάρες ρωτήθηκε για το συμβάν που οδήγησε στην αποβολή του άσου της Λίβερπουλ στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Ο ίδιος ο Σουάρες έχει… προκαλέσει με τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο κι έτσι δίνει συμβουλές στον νεαρό συμπατριώτη του.

«Γνωρίζει ότι τώρα οι αντίπαλοί του θα τον αναζητήσουν δύο ή τρεις φορές περισσότερο, και αφού είναι στην Αγγλία… είμαι ένας ηλίθιος που έκανε λάθος και που πέρασε άσχημα. Tο να πέφτω και να σηκώνομαι, αυτό με έκανε πιο δυνατό. Δεν πρέπει να τους δώσει περισσότερες αφορμές, διαφορετικά θα είναι χειρότερα» είπε ο Σουάρες και πρόσθεσε:

«Ο Ντάργουιν είναι παίκτης που ακούει πολύ. Είναι πολύ έξυπνος με αυτή την έννοια και νομίζω ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα, όλοι έχουμε κάνει λάθη, όλοι έχουμε πάρει αποβολή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ