aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Σόλσκιερ ξόδεψε 492 εκατομμύρια ευρώ από τότε που ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ

Ο Σόλσκιερ ξόδεψε 492 εκατομμύρια ευρώ από τότε που ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ

Ο Σόλσκιερ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ και αυτό φαίνεται από τα ποσά που έχει ξοδέψει για να ενισχύσει την ομάδα του, παίρνοντας μάλιστα αρκετούς παίκτες από το πάνω ράφι.

Την περασμένη χρονιά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα, να φτάσει ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να κερδίσει την πολυπόθητη έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς.

Τη φετινή σεζόν, ο Σόλσκιερ ξεκινάει νέα διαδρομή με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να το καταφέρνει τελευταία φορά το 2013 υπό τις οδηγίες του θρύλου της προπονητικής, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Νορβηγός τεχνικός θέλησε να ενισχύσει με βαριά ονόματα την ομάδα του, ξοδεύοντας 125 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τους Τζέιντον Σάντσο και Ραφαέλ Βαράν. Ωστόσο το αξιοσημείωτο στις μεταγραφές του Σόλσκιερ είναι πως έχει καταφέρει να δώσει σχεδόν μισό δισεκατομμύριο ευρώ από τότε που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας, το 2019.

Συγκεκριμένα, 492 εκατομμύρια ευρώ έχουν βγει από τα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο οι περισσότερες από τις μετεγγραφές που έγιναν, είχαν θετικό πρόσημο στην πορεία της ομάδας και έτσι τα χρήματα αυτά επενδύθηκαν πάρα ξοδεύτηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ