aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Σάμαρης υπογράφει στη Νιούκαστλ

Επιμένουν φήμες και δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για πρόταση της Νιούκαστλ για τον Ανδρέα Σάμαρη. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες η αγγλική ομάδα, η οποία επέστρεψε στην Premier League, βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον Έλληνα μέσο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της πορτογαλικής εφημερίδας «O’ Jogo», η αγγλική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση, ύψους 20 εκατ. ευρώ, η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις των «αετών» και πως σύντομα το θέμα θα κλείσει οριστικά, με τον Ελληνα μέσο να ετοιμάζεται να ταξιδεύσει τις επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ανθρακωρύχους».

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ θέλει να φέρει στη βορειοανατολική Αγγλία τον Σάμαρη, του οποίου το τωρινό συμβόλαιο του με την Μπενφίκα λήγει το 2019 και υπάρχει οψιόν αγοράς του πρώην άσου του Ολυμπιακού, που ξεπερνάει τα 45 εκατ. ευρώ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ