aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Ραϊόλα κερδίζει περισσότερα από τον Μέσι»

«Ο Ραϊόλα κερδίζει περισσότερα από τον Μέσι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να σπάσει το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ, δίνοντας 120.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά, και η «Corriere dello Sport» αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο στον άνθρωπο που κινεί τα νήματα, Μίνο Ραϊόλα!

Τα ρεπορτάζ το τελευταίο 24ωρο θέλουν τον Πολ Πογκμπά να μετακινείται από την Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι του εξωπραγματικού ποσού των 120.000.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται τα χρήματα που θα πάρει ο Γάλλος άσος για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο) και σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από αυτές τις εξελίξεις δεν είναι άλλος από τον Μίνο Ραϊόλα.

«Κερδίζει περισσότερα από τον Μέσι», είναι ο βασικός τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της ιταλικής εφημερίδας, που χαρακτηρίζει τον Ιταλό ατζέντη ως τον άνθρωπο που μετακινεί τους πρωταθλητές και υποστηρίζει επιπλέον ότι μέσα από τα μεταγραφικά deals που έχει κλείσει για πελάτες του, έχει βάλει στην τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια 300.000.000 ευρώ!

RAIOLA2

Η «Corriere dello Sport» αναφέρει πως το 1992 ο Ραϊόλα είχε πάει τον Μπράιαν Ρόι στη Φότζα και έναν χρόνο αργότερα είχε μεσολαβήσει για έλευση των Ντένις Μπέργκαμπ και Βιμ Γιονκ στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ, ενώ το πρώτο μεγάλο του deal ήταν η μεταγραφή του Πάβεν Νέντβεντ από την Λάτσιο στη Γιουβέντους το 2001.

raiolaΤο μεγαλύτερο deal στο οποίο ενεπλάκη ο Ραϊόλα ήταν η μετακίνηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από την Ίντερ στην Μπαρτσελόνα έναντι 70.000.000 ευρώ ενώ σύμφωνα με αποκάλυψη του Ιταλού δημοσιογράφου, Τανκρέντι Παλμέιρ, το προσωπικό του κέρδος από τη μετακίνηση του Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι 25.000.000 ευρώ.

Ποσό που είναι ξέχωρο από τα 120 εκατομμύρια ευρώ που θα δώσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στη Γιουβέντους για να ξαναντύσουν στα κόκκινα τον Γάλλο διεθνή μέσο!

RAIOLA4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ