aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο Πέρεθ έχει πλάνο για Αγκουέρο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πάντα τη φιλοδοξία να κάνει μεγάλες μεταγραφές που οδηγούν την ομάδα του σε τίτλους, με το νέο όνομα που έβαλε στο «μάτι» να είναι ο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι. Το γεγονός είναι πως τα γκολ του Μοράτα δεν αντικαταστάθηκαν από κανέναν φέτος και το γεγονός πως και ο Μπενζεμά είναι σε κακή κατάσταση έχει στοιχίσει στους «Λευκούς» που προβληματίζουν με το -10 που βρίσκονται από την κορυφή.

Έτσι, τον Γενάρη θα ήθελαν έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό και ο Αγκουέρο αρέσει πολύ στον Πέρεθ, κάτι που ίσχυε από τα χρόνια του στην Ατλέτικο ακόμα. Για να γίνει εφικτή μια τέτοια κίνηση, σύμφωνα με το Don Ballon, πρέπει να καταφέρουν οι «πολίτες» να κάνουν δικό τους τον Αλέξις Σάντσες ώστε να μπορούν να ζήσουν και χωρίς τον Κουν. Πιστεύεται πως με ένα ποσό στα €60 εκατομμύρια η μεταγραφή μπορεί να γίνει. Ο Αγκουέρο είχε σκοράρε 74 γκολ σε 175 εμφανίσεις στην πριμέρα με τη φανέλα της Ατλέτικο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ