aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Πατρίς Εβρά δεχόταν απειλές για τη ζωή του μετά την ρατσιστική επίθεση απ' τον...

Ο Πατρίς Εβρά δεχόταν απειλές για τη ζωή του μετά την ρατσιστική επίθεση απ’ τον Λουίς Σουάρες

Ο Πατρίς Εβρά αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του ακόμα και από κατάδικους μετά τις εξελίξεις που ακολούθησαν την ρατσιστική επίθεση από τον Λουίς Σουάρες.

Ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον Ουρουγουανό στράικερ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα της Premier League στο Άνφιλντ τον Οκτώβριο του 2011.

Ο νυν επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τιμωρήθηκε τότε με ποινή αποκλεισμού οκτώ αγωνιστικών και πρόστιμο ύψους 40.000 λιρών από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και απέφυγε να χαιρετήσει τον Γάλλο όταν οι δύο ομάδες τέθηκαν εκ νέου αντιμέτωπες στο Όλντ Τράφορντ εκείνη τη σεζόν.

Καθώς όμως η έρευνα για το περιστατικό βρισκόταν σε εξέλιξη ο Εβρά έγινε στόχος εξαγριωμένων θαυμαστών των Reds και αναγκάστηκε να έχει 24ωρη αστυνομική ασφάλεια έξω από το σπίτι του για να προστατευτεί ο ίδιος και η οικογένειά του.

«Άρχισα να λαμβάνω μηνύματα μίσους από οπαδού της Λίβερπουλ και χειρόγραφες επιστολές που αποστέλλονταν στην Γιουνάιτεντ», γράφει στην αυτοβιογραφία του που δημοσιεύτηκε από τους Sunday Times.

«Ένας από αυτούς που με απειλούσαν ήταν ένας κρατούμενος που μου έλεγε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις βγει από τη φυλακή θα ήταν να με σκοτώσει», διηγείται ο Εβρά. Για δύο μήνες ο παλαίμαχος άσος είχε 24ωρη αστυνομική ασφάλεια στο σπίτι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ