aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Νούνιες έγινε ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Νούνιες έγινε ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ!

Όχι απλά «πιστόλι», αλλά και το πιο γρήγορο μάλιστα! Ο Ντάργουιν Νούνιες στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ κατέγραψε την μεγαλύτερη ταχύτητα σε σπριντ από κάθε άλλον συνάδελφό του στα 10 παιχνίδια της πρώτης στροφής της Λίγκας!

Ο Ουρουγουανός μπήκε με αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Φούλαμ, σκόραρε για την πρώτη ισοφάριση κι έκανε την ασίστ στον Σαλάχ για το τελικό 2-2 με το οποίο οι «κόκκινοι» άφησαν βαθμούς στο Λονδίνο.

Ο Νούνιες εντυπωσίασε τους οπαδούς της νέας του ομάδας και έδειξε τσαγανό και πείσμα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, έδειξε και τα ταχύτατα πόδια του.

Η μεγαλύτερη ταχύτητα που κατεγράφη στα 10 ματς της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος ανήκε σ’ εκείνον, αφού έφτασε στα 36,53 χλμ./ώρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ