aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Ο Μίλερ έφτασε μία ανάσα από τη Μάντσεστερ…»

«Ο Μίλερ έφτασε μία ανάσα από τη Μάντσεστερ…»

Πολύ κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φτάσει ο Τόμας Μίλερ, όπως παραδέχτηκε με δηλώσεις του στο «Kicker», όμως η στάση της Μπάγερν τον έπεισε να παραμείνει κάτοικος Μονάχου.

«Υπήρχε μια στιγμή πριν από δύο χρόνια, που είχα σκεφτεί να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε στο γερμανικό Μέσο, όμως τόνισε πως: «Όταν μου είπαν από την Μπάγερν ότι με χρειάζονται και πόσο σημαντικός παίκτης είμαι για αυτούς, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ περισσότερο».

Η έντονη φημολογία, που τον θέλει να αποχωρεί από τη Βαυαρία, δεν φαίνεται να έχει κάποια βάση, σύμφωνα με τον Μίλερ, αφού ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα φύγει σύντομα. «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Το πλεονέκτημά μου είναι ότι έχω παίξει όλη μου την καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, η Μπάγερν έχει μια ιδιαίτερη νοοτροπία με εύλογες αξίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ