aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ μετεγγραφικός όρος που έβαλε η Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα

Ο μετεγγραφικός όρος που έβαλε η Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα

Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον Ρομπέρτο Φιρμίνο ολοένα και αυξάνονται με τους Καταλανούς να ψάχνονται για απόκτηση επιθετικού.

Ωστόσο αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι Καταλανοί δεν μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή από την Λίβερπουλ, λόγω ενός τρελού όρου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Γι αυτό αλλάζει πανηγυρισμό ο Αζάρ

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα έχει υπογράψει όρο με τους reds κατά τον οποίο θα πρέπει να υποβάλλει εξτρά 100 εκατ. ευρώ στους Άγγλους σε περίπτωση που συμφωνήσει για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, μέχρι και το 2020!

Για παράδειγμα εκτός από την ρήτρα του Φιρμίνο η οποία κυμαίνεται στα 60 εκατ. ευρώ θα πρέπει να δώσει άλλα 100 λόγω της συμφωνίας, πράγμα αδιανόητο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ραφίνια ψάχνει να φύγει από την Μπαρτσελόνα

Ο συγκεκριμένος όρος πάρθηκε από την Λίβερπουλ κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την πώληση του Κουτίνιο στους Ισπανούς. Έτσι όπως μπορείτε να αντιληφθείτε πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει την διαδρομή του συμπατριώτη του ο Ρομπέρτο Φιρμίνο!

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ