aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ο Μέσι ήταν λες και είχε κατάθλιψη...»

«Ο Μέσι ήταν λες και είχε κατάθλιψη…»

Οι «κόκκινοι» κόντρα σε όλους και σε όλα, αλλά με την υπερφυσική δύναμη της έδρας και του κόσμου τους, κατάφεραν ν’ αντιστρέψουν το εις βάρος τους 3-0 από τη Βαρκελώνη και να φτάσουν σε μια υπερηχητική επιτυχία που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Το τελικό 4-0 επί αγγλικού εδάφους επέτρεψε στους «κόκκινους» να φτάσουν στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης κι εκεί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου της ιστορίας τους.

Ο Ζοέλ Μάτιπ, μιλώντας στην ιστοσελίδα 11Freunde, αποκάλυψε την ψυχική κατάσταση του Λιονέλ Μέσι αμέσως μετά το ματς, αντικρίζοντάς τον στο χώρο όπου περίμεναν οι ποδοσφαιριστές που έπρεπε να υποβληθεί σε αντιντόπινγκ κοντρόλ…

«Δεν με ένοιαζε τίποτα, με είχε συνεπάρει η ατμόσφαιρα και το τραγούδι με τους οπαδούς. Όταν μπήκα στο μικρό χώρο που περιμέναμε, είδα τον Μέσι και ήταν πραγματικά σαν ένας άνθρωπος που είχε κατάθλιψη εκείνη τη στιγμή…»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ