aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Μέσι είχε ζητήσει να πάει στη Σίτι!

Ο Μέσι είχε ζητήσει να πάει στη Σίτι!

Ο συναγερμός ήχησε… πολύ δυνατά στη Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στη Μάντσεστερ Σίτι και στήθηκε επιχείρηση να μεταπειστεί!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «MundoDeportivo», ο Αργεντινός αστέρας, λόγω και της παρουσίας του Πεπ στον πάγκο των «πολιτών», σκέφτηκε πολύ έντονα να μετακομίσει στην Αγγλία και να παίξει για λογαριασμό των «πολιτών», πράγμα που ευτυχώς για τους «μπλαουγκράνα», εν τέλει απετράπη.

Όπως τονίζεται στο καταλανικό Μέσο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Μπαρτομέου, ο αντιπρόεδρος, Ζόρντι Μέστρε και κυρίως ο Λουίς Σουάρες, με συνεχείς συζητήσεις αλλά και κουβέντες με τον πατέρα του Μέσι, κατάφεραν να κάνουν τον ηγέτη του συλλόγου της Βαρκελώνης να συνεχίσει στο «Καμπ Νόου».

Οι σκέψεις φυγής του, έκαναν την εμφάνισή τους μετά τη νέα αποτυχία με την εθνική ομάδα της Αργεντινής στην επετειακή διοργάνωση του Κόπα Αμέρικα, όπου για δεύτερη διαδοχική χρονιά χάθηκε ο τίτλος στον τελικό με τους Χιλιανούς και ο Μέσι εν θερμώ είχε δηλώσει ότι σταματάει από την «αλμπισελέστε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ