aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Μάουντ απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Τσέλσι

Ο Μάουντ απέρριψε πρόταση ανανέωσης της Τσέλσι

Λίγο πριν ταξιδέψει για το Κατάρ, ο Μέισον Μάουντ απέρριψε ακόμη μια πρόταση για επέκταση συνεργασίας από τη Τσέλσι, καθώς, δεν είναι ικανοποιημένος με το συμβόλαιο που του έχουν προτείνει και περιμένει κάτι καλύτερο.

Οι διαπραγματεύσεις, για την ώρα, έχουν «παγώσει», λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ωφελεί τον αγγλικό σύλλογο. Η διαφορά στο τι ζητάει ο Μάουντ και τι προσφέρει η Τσέλσι είναι μεγάλη και η παρουσία του στη διοργάνωση θα είναι καθοριστική. Αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αυτή η διαφορά αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Η Τσέλσι είχε προσφέρει στον Άγγλο μέσο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές περισσότερες από 200 χιλιάδες ευρώ. Από τη πλευρά του, ο παίκτης θέλει συμβόλαιο ανάλογο με αυτό του νεοαποκτηθέντα, Ραχίμ Στέρλινγκ, δηλαδή 300 χιλιάδες ευρώ τη βδομάδα.

Ο Μάουντ είναι ένας από τους πιο χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές στην εθνική Αγγλίας, αφού, από όταν επέστρεψε στη Τσέλσι από τον μονοετή δανεισμό του στη Ντέρμπι, δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ