aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Μακέντα που πίστευαν ότι θα κάλυπτε το κενό του Κριστιάνο αναγεννήθηκε»

«Ο Μακέντα που πίστευαν ότι θα κάλυπτε το κενό του Κριστιάνο αναγεννήθηκε»

Ειδική αναφορά στον Φεντερίκο Μακέντα έκανε -με αφορμή το γκολ του απέναντι στην ΑΕΚ- η «AS». Επικαλούμενη την εξαιρετική σεζόν του Ιταλού στον Παναθηναϊκό, η ισπανική εφημερίδα στάθηκε στο επίτευγμά του να ξεπεράσει το βάρος των μεγάλων προσδοκιών που υπήρχαν για ‘κείνον στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Είναι ξανά εκρηκτικός ως σκόρερ. Κουβαλούσε ένα στίγμα που ήταν ικανό να του καταστρέψει ολόκληρη την καριέρα. Πίστευαν όλοι πως θα κάλυπτε το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Πορτογάλος έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα ο Μακέντα επέστρεψε στην κορυφή. Έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Είναι καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό και δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ελ Αραμπί», αναφέρει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ