aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Κριστιάνο σεβάστηκε το έμβλημα της Σίτι και άλλαξε κατεύθυνση (vid)

Ο Κριστιάνο σεβάστηκε το έμβλημα της Σίτι και άλλαξε κατεύθυνση (vid)

Ορισμένοι δεν δίνουν καν σημασία. Ο Κριστιάνο, όμως, είναι αλλιώς. Το έχει κάνει και στο γήπεδο της Ατλέτικο, το έκανε και τώρα στο Etihad. Μπαίνοντας στο χώρο των αποδυτηρίων και βλέποντας το έμβλημα της ομάδας στο χαλί, άλλαξε κατεύθυνση για να μην το πατήσει, επιδεικνύοντας σεβασμό.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπορεί να μην αγωνίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι αφού είχε πάρει μορφή… πάρτι για τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο, όσο βρισκόταν στο Etihad, φρόντισε να επιδείξει τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο σύλλογο και τον κόσμο.

Τόσο, που μπαίνοντας στο χώρο των αποδυτηρίων όπου ο διάδρομος με τους μεγάλους καθρέφτες έχει ένα τεράστιο χαλί με το έμβλημα της Σίτι, άλλαξε για λίγο την κατεύθυνσή του για να μην βαδίσει πάνω στο σήμα.

Το είχε κάνει και με την Ατλέτικο στο Wanda Metropolitano στο ζωγραφισμένο μέρος του αγωνιστικού χώρου και παρά την έχθρα που έχουν οι φίλοι των «ροχιμπλάνκος» για εκείνον, του είχαν αναγνωρίσει την κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ