aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Κουτρόνε είναι καλύτερος από ό,τι ήταν στα 20 τους οι Μέσι και Ρονάλντο!

Ο Κουτρόνε είναι καλύτερος από ό,τι ήταν στα 20 τους οι Μέσι και Ρονάλντο!

Είναι με διαφορά ένα από τα πρόσωπα πάνω στα οποία στηρίζεται η Μίλαν για να μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων, ενώ την περασμένη Πέμπτη σημείωσε δύο τέρματα κόντρα στον Ολυμπιακό και βοήθησε τους ροσονέρι να φτάσουν στην ανατροπή. Ο λόγος φυσικά για τον Πάτρικ Κουτρόνε.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο σκηνικό με ΜακΓκρέγκορ και Νουρμαγκομέντοφ στη ζύγιση!

Ο 20χρονος φορ της Μίλαν αποτελεί παιδιά των ακαδημιών της ομάδας έχοντας μάλιστα εντυπωσιακά στατιστικά. Με την Primavera των ροσονέρι μέτρησε 43 γκολ και έξι ασίστ σε 67 συμμετοχές και έτσι δεν άργησε η προώθηση του στην πρώτη ομάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει πραγματοποιήσει 52 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει φτάσει ήδη τα 21 γκολ, ενώ έχει δώσει και έξι ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Η υπόθεση του Ρονάλντο έβαλε σε σκέψεις την UEFA!

Για να γίνουν καλύτερα αντιληπτά τα κατορθώματα του αρκεί να τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ηλικία των 20 ετών. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα είχε παίξει 70 παιχνίδια και είχε σημειώσει 26 τέρματα, ενώ ο Πορτογάλος αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας σε 121 συμμετοχές 20 γκολ. Ο Κουτρόνε αυτή τη στιγμή πετυχαίνει 0,4 γκολ ανά ματς ή αλλιώς σημειώνει ένα τέρμα ανά περίπου 2,5 ματς.

Διαβάστε επίσης: Αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν το μυστικό τους και το «πλήρωσαν»

Ο μοναδικός που στην ηλικία των 20 ετών είχε καλύτερο συντελεστή ήταν ένας άλλος πρώην παίκτης της Μίλαν. Ο λόγος για τον Αλεσάντρε Πάτο ο οποίος μετρούσε τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Κουτρόνε όμως τον είχε φτάσει σε 48 ματς. Αυτό σημαίνει ότι πετύχαινε 0,43 γκολ ανά παιχνίδι ή αλλιώς ένα τέρμα ανά 2,2 ματς. Βέβαια, σε αυτό το σημείο αξίζει να επισημάνουμε ότι στα 20 τους χρόνια τόσο ο Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιζαν περισσότερο μακριά από την περιοχή (ειδικά ο Πορτογάλος).

Δείτε τον σχετικό πίνακα όπως τον παρουσίασε η «tuttosport»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ