aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Κόντε προκαλούσε συνεχώς τον Τούχελ και έβριζε τον πάγκο της Τσέλσι: «Άντε γ@@@» (pic,...

Ο Κόντε προκαλούσε συνεχώς τον Τούχελ και έβριζε τον πάγκο της Τσέλσι: «Άντε γ@@@» (pic, vids)

Τι και αν βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν; Η Premier League κατάφερε να δώσει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη ένα all timer παιχνίδι, μόλις στην 2η της αγωνιστική.

Το Τσέλσι – Τότεναμ ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Γκολ, θέαμα, πάθος, μίσος και ξύλο, τόσο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, όσο και στους προπονητές. Ένα ντέρμπι με τα όλα του.

Η μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε «έκλεψε» τη δόξα από όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι δύο προπονητές ήρθαν face to face σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δίνοντας έτσι απίστευτο… υλικό.

Παρότι ο Γερμανός ήταν αυτός που στο τέλος έριξε… λάδι στη φωτιά, κρατώντας τον Ιταλό από το χέρι, φαίνεται πως τελικά ο τεχνικός της Τότεναμ ευθύνεται για τον χαμό.

Διότι σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, ο Κόντε προκαλούσε συνεχώς τον Τούχελ και τον πάγκο της Τσέλσι. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Γερμανοί, ο Ιταλός προπονητής φάνηκε να βρίζει πολλές φορές μέσα στον αγώνα τον πάγκο των γηπεδούχων, φωνάζοντας επανειλημμένα «Άντε γ@@@»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ