aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEO Κλοπ τα βάζει με το BBC για τη διαμάχη με τον Λίνεκερ

O Κλοπ τα βάζει με το BBC για τη διαμάχη με τον Λίνεκερ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη διαμάχη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οδήγησε το BBC στην αποπομπή του Γκάρι Λίνεκερ, λέγοντας ότι η έκφραση γνώμης για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πρέπει να είναι δυνατή χωρίς να δημιουργείται χάος.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας έκοψε τον Γκάρι Λίνεκερ από την εκπομπή επειδή επέκρινε τη νέα πολιτική της κυβέρνησης. Μιλώντας μετά την ήττα της Λίβερπουλ με 1-0 από την Μπόρνμουθ, ο Γερμανός τεχνικός είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση του BBC και υπονόησε ότι το να λειτουργείς εντός των κανόνων του ραδιοτηλεοπτικού φορέα πρέπει να είναι «ένας δύσκολος κόσμος για να ζεις».

«Όλοι θέλουν να ασχολούνται τόσο πολύ με το να κάνουν τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, να λένε τα σωστά πράγματα. Αν δεν το κάνεις αυτό, τότε δημιουργείς μια καταιγίδα, είναι ένας πραγματικά δύσκολος κόσμος για να ζεις. Αν το καταλαβαίνω σωστά, είναι ένα μήνυμα, μια άποψη για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό θα πρέπει να είναι δυνατόν να ειπωθεί. Δεν είμαι ντόπιος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ζητήσεις από κάποιον να κάνει πίσω επειδή είπε τη γνώμη του. Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για γλωσσικό ζήτημα ή όχι, αλλά αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε».

Ο Λίνεκερ δείχνει τι σημαίνει influencer
Το BBC δήλωσε την Παρασκευή ότι ο Λίνεκερ θα «αποσυρθεί» από την παρουσίαση του Match of the Day μέχρι να βρεθεί μια «συμφωνημένη και ξεκάθαρη θέση» σχετικά με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από τον ίδιο.

Το όλο θέμα προέκυψε πριν μερικές ημέρες, όταν ο 62χρονος παλαίμαχος επιθετικός σχολίασε καυστικά τη μεταναστευτική πολιτική την οποία ακολουθεί η αγγλική κυβέρνηση. Αφού είχε δηλώσει τη διαφωνία του ανέφερε πως: «παρόμοιες μέθοδοι χρησιμοποιούνταν και στη Γερμανία τη δεκαετία του ’30», αφήνοντας σαφή υπονοούμενα περί ναζιστικών πρακτικών από την αγγλική κυβέρνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ