aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Κέιν ζήτησε αύξηση που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League

Ο Κέιν ζήτησε αύξηση που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League

Ο Χάρι Κέιν από την Τετάρτη (25/8) είναι οριστικό ότι θα παραμείνει στην Τότεναμ, με το φινάλε να έχει αίσιο τέλος για τους Λονδρέζους, αφού παρά την αρχική πρόθεση του Άγγλου φορ να αποχωρήσει από το Λονδίνο, τελικά αποφάσισε να συνεχίσει τουλάχιστον για μία ακόμα σεζόν.

Από τη μεριά του ο Κέιν, θέλησε να εκμεταλλευτεί όλο αυτό το οικονομικό παζάρι που γίνεται γύρω από το όνομά του και να ζητήσει αύξηση των οικονομικών του απολαβών. Για την ακρίβεια, και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Times, ο κάπτεν των Spurs για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Λονδρέζων ζήτησε αύξηση 117.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Στην περίπτωση που οι διοικούντες του αγγλικού συλλόγου αποδεχθούν το αίτημα του Κέιν, τότε θα φτάσει να παίρνει 467.000 ευρώ την εβδομάδα. Ένα ετήσιο συμβόλαιο με απολαβές 24.2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League (πρώτος ο Ντε Μπρόινε με 23.5). Το τρέχον συμβόλαιο του Κέιν με την Τότεναμ προβλέπει ετήσιες απολαβές 18.2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να κάμψει τελικά τις αντιστάσεις του Ντάνιελ Λέβι παρά την τρομερή πρόταση που κατέθεσε στην Τότεναμ, για να κάνει δικό της τον Κέιν. Πέραν των 100 εκατ. λιρών, οι Σίτιζενς παρέδωσαν στην ομάδα του Λονδίνου μία λίστα με πέντε ονόματα ποδοσφαιριστών για να επιλέξει κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα.

Αυτοί ήταν οι Γκαμπριέλ Ζεζούς, Μπερνάρντο Σίλβα, Ραχίμ Στέρλινγκ, Αϊμερίκ Λαπόρτ και Ριγιάντ Μαχρέζ. Παρόλα αυτά, η Τότεναμ δεν σκέφτηκε ούτε για μία στιγμή να αφήσει τον 28χρονο να φύγει από την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ