aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ... καημός του Πεπ: Θέλει Μπονούτσι για την άμυνα!

Ο… καημός του Πεπ: Θέλει Μπονούτσι για την άμυνα!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι ο μεταγραφικός «καημός» του Πεπ Γκουαρντιόλα για την ισχυροποίηση της αμυντικής λειτουργίας της Μάντσεστερ Σίτι και πρόκειται να δώσει το καλοκαίρι «μάχη» για να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ, ο Γκουαρντιόλα ζήτησε από τη διοίκηση της Σίτι να κάνει τα πάντα για τον πάρει στο Μάντσεστερ.

Ο 29χρονος κεντρικός διεθνής αμυντικός πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του έως το 2021, αλλά έχει έρθει σε κόντρα με τον προπονητή της «Γιούβε», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και αυτό είναι κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι δύο αγγλικές ομάδες.

Ο Μπονούτσι, ο οποίος μετράει 67 συμμετοχές στην εθνική Ιταλίας, εντάχθηκε το 2010 στο δυναμικό της Γιουβέντους, προερχόμενος από την Μπάρι.

Από τότε μετράει περισσότερες από 200 παρουσίες στη Serie A με την ομάδα από το Τορίνο, με την οποία έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενώ έφτασε έως τον τελικό του Champions League το 2015.

Εφόσον η «Γηραιά Κυρία» απαντήσει θετικά και ο 29χρονος Ιταλός διεθνής στόπερ μετακομίσει το καλοκαίρι στην πρέμιερ λιγκ, θα πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού όλων των εποχών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ