aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ ιδιοκτήτης της Σίτι χρηματοδοτεί τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών για τη Λισαβόνα

Ο ιδιοκτήτης της Σίτι χρηματοδοτεί τα έξοδα μετακίνησης των οπαδών για τη Λισαβόνα

Από τον Σεΐχη Μανσούρ θα καλυφθούν τα έξοδα πτήσης και μεταφοράς των φίλων της Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι στη Λισαβόνα (29/5).

Όπως σημείωσαν στη σχετική τους ανακοίνωση οι «πολίτες», ο ιδιοκτήτης του κλαμπ προέβη σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να βοηθήσει τους οπαδούς της ομάδας τους, οι οποίοι -όπως ανακοίνωσε η πορτογαλική κυβέρνηση- θα πρέπει να μετακινηθούν προς και από την Πορτογαλία αυθημερόν. Κάτι που θα επιβαρύνει κατά πολύ τα έξοδα μεταφοράς τους (σε συνδυασμό με τη διενέργεια των απαραίτητων μοριακών τεστ). Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει στο πλευρό της 6000 φίλους της.

Η σχετική τοποθέτηση του Σεΐχη Μανσούρ στην ιστοσελίδα της Μάνστεστερ Σίτι:

«Ο Πεπ και η ομάδα είχαν μια τόσο αξιοσημείωτη σεζόν και το να φτάσουν στον τελικό του Champions League, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά αντιπροσωπεύει μια πραγματικά ιστορική στιγμή για το κλαμπ. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό, όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι. Ειδικά εκείνοι που έχουν στηρίξει τη Μάντσεστερ Σίτι σε καλές και σε κακές στιγμές για τόσα χρόνια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ