aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Γκουαρδιόλα θέλει επιθετικό από την πέμπτη κατηγορία στη Σίτι!

Ο Γκουαρδιόλα θέλει επιθετικό από την πέμπτη κατηγορία στη Σίτι!

Πήρε τον Τζακ Γκρίλις, θέλει τον Χάρι Κέιν, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να εξετάζει και μια περίπτωση που είναι εντελώς εκτός από τα δικά της καθιερωμένα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μπει πολύ δυνατά για την απόκτηση ενός επιθετικού, που αγωνίζεται στη Σόλιχαλ Μουρς η οποία βρίσκεται στην πέμπτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 21χρονο, Κάιλ Χάντλιν, που έχει ύψος 2,06μ.!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Βρετανών, σκάουτς των πρωταθλητών Αγγλίας παρακολούθησαν τον παίκτη από κοντά το περασμένο Σάββατο και κέντρισε το ενδιαφέρον τους, όπως έχει συμβεί ήδη με τις Μίντλεσμπρο και Κάρντιφ.

Ο νεαρός είχε την περσινή σεζόν 9 γκολ στις μικρές κατηγορίες και πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα του. Πάντως σημειώνεται ότι εφόσον η Σίτι προχωρήσει στη μετεγγραφή του, τότε το πιθανότερο είναι να δοθεί δανεικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ