aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ «φευγάτος» Μουρίνιο σχεδιάζει μετεγγραφική «βόμβα» στη Γιουνάιτεντ

Ο «φευγάτος» Μουρίνιο σχεδιάζει μετεγγραφική «βόμβα» στη Γιουνάιτεντ

Τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς της Λάτσιο φέρεται να πήγε για να παρακολουθήσει στο Σερβία – Μαυροβούνιο ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρότι δεν έχει διασφαλισμένη τη θέση του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως ψάχνεται για μια μεγάλη μετεγγραφή, την οποία βλέπει στον 23χρονο χαφ της ιταλικής ομάδας.

Βέβαια, για να προχωρήσει ένα τέτοιο deal θα χρειαστεί να πέσουν στο τραπέζι πολλά εκατομμύρια ευρώ, ίσως και 80, όπως αναφέρουν στην Αγγλία, αφού οι απαιτήσεις της Λάτσιο παραμένουν υψηλές έστω κι αν το καλοκαίρι καμία μεγάλη ομάδα δεν την πήρε στα σοβαρά όταν ρώτησε για τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, λαμβάνοντας απαντήσεις από τους Ιταλούς με αστρονομικά ποσά.

Ο Μουρίνιο, σύμφωνα με την «Sun», στο θέμα του Σάβιτς διαθέτει κι ένα έξτρα αβαντάζ… Πρόκειται για τον Κέζμαν, τον μάνατζερ του παίκτη και πρώην ποδοσφαιριστή. Ο παλαίμαχος Σέρβος φορ ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές που έκανε στην Τσέλσι ο “Μου” και οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο για να βοηθήσει και ο ατζέντης ώστε ο Πορτογάλος να φέρει τον Σάβιτς στην Αγγλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ