Ο… έξυπνος όρος της Λίβερπουλ στην συμφωνία για Κουτίνιο

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αποκάλυψαν έναν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του Κουτίνιο!

Όταν η Μπαρτσελόνα έχασε τον Νεϊμαρ, κινήθηκε γρήγορα για να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι άνθρωποι των Καταλανών είχαν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών. Του Ουσμπάν Ντεμπελέ και του Φιλίπε Κουτίνιο. Όταν θέλει κάτι η Μπαρτσελόνα, συνήθως το καταφέρνει, έτσι και έγινε. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν με συνοπτικές διαδικασίες στο «Καμπ Νου».

Οι διαπραγματεύσεις για τον Γάλλο, ήταν πιο εύκολες με την Ντόρτμουντ να λέει σχετικά εύκολα το ναι για την παραχώρηση του. Από την άλλη ωστόσο η Λίβερπουλ, είχε σταθεί σκληρό καρύδι και δεν έδειχνε διατεθειμένη να ενδώσει εύκολα στις πιέσεις των Καταλανών.

Ωστόσο, μετά από αρκετές συναντήσεις οι δύο πλευρές τα βρήκαν. Έτσι από τον Ιανουάριο του 2018 ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Ο κρυφός όρος που έθεσαν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ! Μηδαμινές πιθανότητες απόκτησης ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ από τους «Μπλαουγκράνα»
Τα Μέσα της Ισπανίας αποκαλύπτουν πως υπάρχει ένας ειδικός όρος στην συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τον Κουτίνιο. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως αν θελήσει να πάρει κάποιον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των… 115 εκατ. ευρώ, συν την ρήτρα του παίκτη που θέλει να αγοράσει!

Πάντως δεν γίνεται ξεκάθαρο για πόσο ισχύει αυτός ο όρος. Ωστόσο, μηδενίζει τις πιθανότητες απόκτησης ενός εκ των Σαλάχ και Μανέ, για τους οποίους έχουν γραφτεί αρκετά σενάρια που να εμπλέκουν την Μπαρτσελόνα.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ