aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ διασυρμός του αιώνα για τη Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ (vid)

Ο διασυρμός του αιώνα για τη Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ (vid)

Το ακούς και λες αποκλείεται να ισχύει. Βλέπεις το ματς και η εικόνα του σου βγάζει ότι μπορεί να είναι και πραγματικότητα. Το δεδομένο πάντως είναι πως… έγινε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 4-0 από τη Μπρέντφορντ (πρώτη νίκη μετά το 1937) στη 2η αγωνιστική της Premier League, είχε δεχθεί τέσσερα γκολ στο 35ο λεπτό, ολοκλήρωσε το ημίχρονο χάνοντας με τέτοιο σκορ, για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ξεκίνησε ως βασικός, είδε τον εφιάλτη του 4-0 στο «Άμεξ» από τη Μπράιτον, να ζωντανεύει ξανά!

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο, μετά το πρώτο σουτ της βραδιάς που έλαβε χώρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4ο λεπτό; Αρχικά, στο 11΄, ο Ντα Σίλβα πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Brentford Community Stadium, με σουτ εκτός περιοχής, εκθέτοντας τον Ντε Χέα που έπεσε, αλλά είδε την μπάλα να περνά μέσα από τα χέρια του.

Προτού να καταφέρει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, η Γιουνάιτεντ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με ένα λάθος που ενδέχεται να μην συμβαίνει ούτε σε τοπικό πρωτάθλημα. Ο Ντε Χέα έδωσε αδύναμα στον Έρικσεν, αυτός δεν ήρθε σωστά σε επαφή με τη μπάλα, το λάθος έγινε και ο Γιένσεν έκανε το 2-0 στο 18ο λεπτό, πανηγυρίζοντας έξαλλα ένα γκολ, που προήλθε από μία… απλή πίεση από πλευράς του.

Από εκεί και έπειτα, ήρθε η κατάρρευση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχθηκαν τρίτο γκολ από τον Μπεν Μι, που είχε περισσότερες επαφές στην περιοχή του αντιπάλου, από όσες ο Ρονάλντο στην δική του, στο πρώτο ημίχρονο, και το «καρέ» έλαβε χώρα στο 35ο λεπτό, με τον Εμπουεμό να τελειώνει ιδανικά μία εξαιρετική αντεπίθεση της Μπρέντφορντ, που εξέθεσε και τις επιστροφές των φιλοξενούμενων, που είχαν κερδίσει κόρνερ.

Το σφύριγμα της ανάπαυλας σηματοδότησε πως η Μπρέντφορντ είναι μόλις η 3η ομάδα που σκοράρει 4 φορές στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στο σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, με την Λίβερπουλ πέρυσι να το έχει κάνει στο «Όλντ Τράφορντ» και την Τότεναμ, στο ίδιο γήπεδο, προ διετίας.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε, ο Ντε Χέα πραγματοποίησε μόλις την 2η επέμβασή το στο παιχνίδι στο 49ο λεπτό, ενώ οι δύο κεφαλιές του Κριστιάνο Ρονάλντο σε διάστημα 60 δευτερολέπτων, κατέληξαν εκτός στόχου!

Το σκορ διατηρήθηκε στο επίπεδο του 4-0, ο εφιάλτης του «Άμεξ» αναβίωσε και οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκινούν με 0/2 και δίχως γκολ σε κανονική ροή υπέρ τους σε 180 λεπτά στην Premier League, γνωρίζοντας πως στην 3η στροφή υποδέχονται την Λίβερπουλ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ