aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Χάαλαντ προειδοποιεί τους αντίπαλούς του στην Premier: «Έκανα reset κι ανυπομονώ να ξαναρχίσει το...

Ο Χάαλαντ προειδοποιεί τους αντίπαλούς του στην Premier: «Έκανα reset κι ανυπομονώ να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα»

Ο Νορβηγός αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, προειδοποιεί τους αντιπάλους των «πολιτών» στην Premier League ότι έχει κάνει «reset» και δεν βλέπει την ώρα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ο θηριώδης φορ φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει με άλλο αέρα το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Ο νεαρός επιθετικός έχει προκαλέσει αίσθηση με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα από τότε που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2022, με 23 γκολ σε 18 συμμετοχές. Αποδείχθηκε ασταμάτητος κατά καιρούς – κάνοντας χατ-τρικ σε τρεις συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες και τώρα εκμεταλλεύτηκε το διεθνές διάλειμμα για να φορτίσει τις μπαταρίες του.

Μιλώντας στο «The National News» ανέφερε: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για επαναφορά. Φυσικά, κάθε παίκτης θέλει να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι όνειρό μου να εκπροσωπήσω τη χώρα μου εκεί και θα δουλέψω σκληρά για να βεβαιωθώ ότι θα το κάνω μια μέρα. Αλλά το διάλειμμα ήταν θετικό. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να πάρω το μυαλό μου από το ποδόσφαιρο για μερικές εβδομάδες και να βάλω τον εαυτό μου στο καλύτερο δυνατό σημείο για να επιστρέψω. Ανυπομονώ να ξαναρχίσει».

Ο 22χρονος απολαμβάνει απόλυτα τον χρόνο του στην Αγγλία και πρόσθεσε για τα κατορθώματά του μέχρι στιγμής πως: «Ήταν θετικό. Αισθάνομαι ότι έχω προσαρμοστεί στην ομάδα και το πρωτάθλημα που μπορεί πάντα να χρειαστεί κάποια προσαρμογή και είμαι ευχαριστημένος με το πώς ξεκίνησε. Αλλά δεν είναι για μένα. Έχει να κάνει με την ομάδα, το πώς αποδίδουμε και το δεύτερο μισό της σεζόν είναι το πιο σημαντικό τώρα. Έχουμε βάλει τους εαυτούς μας σε καλή θέση και είχαμε πολλές δυνατές εμφανίσεις, αλλά είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να τερματίσουμε εκεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ