aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΟ Χάαλαντ έχει περισσότερα χατ-τρικ σε σχέση με τα ματς που δεν σκόραρε στο Έτιχαντ

Ο Χάαλαντ έχει περισσότερα χατ-τρικ σε σχέση με τα ματς που δεν σκόραρε στο Έτιχαντ

Ο Νορβηγός πέτυχε το 6ο φετινό… θαύμα του απέναντι στην Μπέρνλι το βράδυ του Σαββάτου για να στείλει την Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και να συνεχίσει η ομάδα του Πεπ την διαδρομή προς την κατάκτηση τίτλου.

Έχοντας πλέον σημειώσει 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από Μάρτη μήνα κι έχοντας ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά του μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ο Χάαλαντ γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να κάνει τον κόσμο της Σίτι ευτυχισμένο.

Είναι τρομερό το γεγονός πως τα 6 χατ-τρικ που μετράει φέτος ο Viking έχουν επιτευχθεί σε αναμετρήσεις στο Etihad και αυτός ο αριθμός των «τριπλών χτυπημάτων» από την… μηχανή των γκολ, είναι μεγαλύτερος από τα ματς στα οποία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα εντός έδρας (5)!

Δηλαδή, θα πρέπει πλέον να θεωρείται κάποιος τρομερά άτυχος αν επισκέφθηκε την έδρα της Σίτι και δεν είδε το «θωρηκτό» από την Νορβηγία να σκοράρει!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ