Πολλοί θα έλεγαν ότι σίγουρα είχε πολλά καλύτερα να κάνει το βράδυ της Δευτέρας, με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί. Για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, τον προπονητής της Λιντς, το καλύτερο που μπορούσε να κάνει είναι να περάσει από την προπόνηση της ομάδας Κ11 και να σηκώσει μανίκια.
Με κοντομάνικο T-shirt και σορτσάκι, ο Αργεντίνος τεχνικός που κατηγορείται και θαυμάζεται ταυτόχρονα για τη μανία που επιδεικνύει, βρέθηκε στην προπόνηση της Κ11 το βράδυ της Δευτέρας (07/06), έδωσε οδηγίες στα μικρά παιδιά της Λιντς και βοήθησε στην εκτέλεση του προγράμματος.
Δείτε τη φωτογραφία που τον απαθανάτισε από απόσταση:
How often do you get a Premier league manager turning up on a Monday night out of season, to take a U11’s training session.
This is one of the reasons why this man will be classed as a Leeds Legend.#lufc #mot #waccoe pic.twitter.com/75Qy9TClQ4— Sparky J (@JPHElectrical) June 8, 2021