aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEO Αζάρ πρώτος στόχος για τη Λέστερ (vid)

O Αζάρ πρώτος στόχος για τη Λέστερ (vid)

Ο Εντέν Αζάρ ήταν ο παίκτης που  πέτυχε το τελικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ, σφραγίζοντας τον τίτλο για την Λέστερ

Εν μέσω των συνεχιζόμενων πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου, άρχισαν να γράφονται και τα πρώτα ονόματα παικτών για να ενισχύσουν τις «αλεπούδες» την επόμενη σεζόν.

Και πρώτο όνομα στη λίστα του τεχνικού Κλαούντιο Ρανιέρι και του επικεφαλής της ομάδας σκάουτινγκ είναι ένας άλλος Αζάρ. Ο Τόργκαν Αζάρ, αδελφός του Εντέν, που αγωνίζεται στην Μπορούσια Μεχενγκλάντμπαχ σαν πλάγιος μέσος.

Ο 23χρονος Βέλγος διεθνής Τόργκαν, μεταπήδησε από τη Λανς στην Τσέλσι για 50.000 λίρες το 2012, αλλά σε σχέση με τον Εντέν, δεν κατάφερε να μείνει στην ομάδα και μετά από δανεισμό στη βελγική Βάρεγκεμ, πωλήθηκε στην Γκλάντμπαχ για επτά εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

Στη γερμανική ομάδα βρήκε τα πατήματά του και πλέον είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Premier League, για την πρωταθλήτρια Λέστερ.

https://youtu.be/4LQEBZf2Odc

Στο στόχαστρο και ο Πρατ

Πέρα από τον Τόργκαν Αζάρ, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει από τη Λέστερ για ένα ακόμα ανερχόμενο αστέρι του βελγικού ποδοσφαίρου, τον Ντένις Πρατ. Ο είκοσι ενός ετών ακραίος μέσος αγωνίζεται από το 2011 στην Αντερλεχτ, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Γκενκ, από όπου ξεπήδησαν και οι Κέβιν ντε Μπρόινε και Τιμπό Κουρτουά.

Ο Πρατ αποκαλείται ως ο «Βέλγος Ινιέστα» λόγω του ίδιου τρόπου παιχνιδιού με τον Ισπανό σταρ, και ήδη οι Γιουβέντους, Σεβίλλη, Λίβερπουλ και Αρσεναλ ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Στη Λέστερ πιστεύουν πως με 10 εκατ. λίρες μπορούν να τον αποκτήσουν, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ