aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝτεμπούτο με πρόκριση για Λάμπαρντ – «Τεσσάρα» με ανατροπή για τη Σίτι (vids)

Ντεμπούτο με πρόκριση για Λάμπαρντ – «Τεσσάρα» με ανατροπή για τη Σίτι (vids)

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στους «16» του FA Cup.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ επικράτησε 4-1 υποδεχόμενη την Μπρέντφορντ. Ο Μίνα -ο οποίος είχε περάσει ως αναγκαστική αλλαγή στο 14′ αντί του Γκόντφρεϊ- άνοιξε στο σκορ με κεφαλιά στο 31′, με τον Ριτσάρλισον να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 48′. Ο Τόνεϊ μείωσε προσωρινά στο 54′, για να έρθει στο 62′ ο Χόλγκεϊτ το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90’+1′ ο Τάουνσεντ.


Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Σίτι παρότι είδε τη Φούλαμ να προηγείται μόλις στο 4′ με τον Καρβάλιο, γύρισε τούμπα το ματς (4-1) με τα τέρματα των Γκιντιγκάν (6’), Στόουνς (13′) και Μάχρεζ (53′ και 57′) και πήρε κι αυτή την πρόκριση.

«Διπλό»-έκπληξη από τη Νόριτς, η οποία αποχώρησε με το υπέρ της 1-0 από την έδρα της Γουλβς χάρη στο γκολ του ΜακΚλιν στο 45’+1′. Νίκες με 2-0 και προκρίσεις και για τις Κρίσταλ Πάλας, Πιτέρμπορο και Στόουκ επί των Χάρτπουλ, ΚΠΡ και Γουίγκαν, αντίστοιχα, ενώ η Χάντερσφιλντ επικράτησε 1-0 επί της Μπάρνσλεϊ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των «32»:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίντλεσμπρο 7-8 στα πέναλτι (1-1 στα 120′)
Κιντερμίνστερ-Γουέστ Χαμ 1-2 στην παράταση (1-1 στα 90′)
Τσέλσι-Πλίμουθ 1-2 στην παράταση (1-1 στα 90′)
Κρίσταλ Πάλας-Χάρτλπουλ 2-0
Χάντερσφιλντ-Μπάρνσλεϊ 1-0
Πιτέρμπορο-ΚΠΡ 2-0

Σαουθάμπτον-Κόβεντρι 1-1
Έβερτον-Μπρέντφορντ 4-1
Στόουκ-Γουίγκαν 2-0
Μάντσεστερ Σίτι-Φούλαμ 4-1
Γουλβς-Νόριτς 0-1
Κέμπριτζ-Λούτον
Τότεναμ-Μπράιτον
Λίβερπουλ-Κάρντιφ
Νότιγχαμ Φόρεστ-Λέστερ
Μπόρνμουθ-Μπόρχαμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ