aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝτε Χέα: «Σύντομα καλά νέα για το συμβόλαιό μου»

Ντε Χέα: «Σύντομα καλά νέα για το συμβόλαιό μου»

Με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για δύο επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο 32χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει και φέτος με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αφήνοντας τις εβδομαδίαιες αποδοχές του στις 370 χιλιάδες λίρες, παρά την πολιτική της διοίκησης της Γιουνάιτεντ να ζητά μείωση 30% στις αποδοχές πριν ανανεώσει το συμβόλαιο της με κάποιον παίκτη. Ο Ντε Χέα ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που θα παραμείνουν στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς μείωση αποδοχών.

«Σύντομα πιστεύω πως θα έχουμε καλά νέα. Η Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα μου. Θα ήθελα να μείνω στο Μάντσεστερ και τα επόμενα χρόνια. Το σίγουρο είναι πως είμαι πραγματικά χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ, καθώς τώρα η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική και όλοι είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας. Είμαστε στο σωστό δρόμο για να κάνουμε ξανά τη Γιουνάιτεντ πρωταγωνίστρια σε Αγγλία και Ευρώπη», τόνισε. Η Γιουνάιτεντ είναι τρίτη, στο -8 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ