aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝτε Χέα: «Η σημερινή μου εμφάνιση κόστισε στην ομάδα - Έχουμε μείνει στάσιμοι»

Ντε Χέα: «Η σημερινή μου εμφάνιση κόστισε στην ομάδα – Έχουμε μείνει στάσιμοι»

Λογικά απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, τονίζοντας πως τα σημερινά του λάθη κόστισαν στην ομάδα του. Επιπλέον, πρόσθεσε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δουλέψουν σκληρά για να αποδώσουν όπως αρμόζει στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

«Η σημερινή μου εμφάνιση κόστισε στην ομάδα. Ήταν μία κακή εμφάνιση από μέρους μου. Έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα, αλλά εγώ έπρεπε να έχω αποτρέψει το πρώτο γκολ. Αν είχα κάνει την επέμβαση, το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν διαφορετικό. Δεν είμαστε σαν τις άλλες ομάδες. Βλέπουμε ομάδες να δέχονται γκολ και μετά να νικάνε με 5-1. Για εμάς, το λάθος μου ίσως να άλλαξε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για το τι πρέπει να αλλάξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το να παίζεις φιλικά είναι εύκολο, γιατί δεν διακυβεύεται τίποτα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα και να δουλέψουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες βελτιώνονται, ενώ εμείς μένουμε στάσιμοι. Κάναμε καλή προετοιμασία, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Πρέπει να παίζουμε για το σήμα στο στήθος και την ιστορία του συλλόγου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκολκίπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ