aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ντάνι Άλβες: «Είχα συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ...»

Ντάνι Άλβες: «Είχα συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ…»

Αρκετά αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Ντάνι Άλβες στη δεκεμβριανή έκδοση του περιοδικού «FourFourTwo». Ο Βραζιλιάνος μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε πως είχε βρεθεί πάρα πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης της Λίβερπουλ το 2006 και δεν γνωρίζει ακόμα τον λόγο που δεν πραγματοποιήθηκε η συμφωνία των δύο ομάδων. Επίσης, το ίδιο είχε συμβεί με την Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν τελικά μετεγγραφεί στην Μπαρσελόνα.

«Είχα έρθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ. Αλλά, για κάποιον λόγο που δεν γνωρίζω, αυτή η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή. Δεν συμμετείχα στις διαπραγματεύσεις, είχα τους εκπροσώπους. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη συνέχεια της καριέρας μου με την Τσέλσι και τη Ρεάλ. Φυσικά, όλα δούλεψαν σωστά για τους φίλους της Μπαρσελόνα στο τέλος, όπως και για μένα, καθώς έγραψα ιστορία στο “Καμπ Νου”», ανέφερε ο 34χρονος παίκτης. Τη φετινή σεζόν, ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας με τη φανέλα των Παριζιάνων, μέχρι στιγμής, έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές και έχει πετύχει 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ