aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Το πέναλτι του Ρονάλντο λύγισε τον Γιαννούλη (vid)

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Το πέναλτι του Ρονάλντο λύγισε τον Γιαννούλη (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με «τρίποντο» από το «Κάροου Ρόουντ» της Νόριτς χάρη σε ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ξεχώρισαν στον αγωνιστικό χώρο, με τα “καναρίνια” να παίζουν αρκετά καλά, έχοντας στην ενδεκάδα έναν από τους δύο Έλληνες. Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Χρήστος Τζόλης έμεινε εκτός αποστολής λόγω ασθένειας, σύμφωνα με τον προπονητή του, Ντιν Σμιθ.

Ο Νταβίδ ντε Χέα με δύο απίθανες επεμβάσεις κράτησε απαραβίαστη την εστία του όταν η άμυνα δεν κατάφερε να περιορίσει τους γηπεδούχους.

Στο 73′, ο Βίκτορ Λίντελεφ προκάλεσε ανησυχία όταν άρχισε να πιάνει το στήθος του και έγινε αλλαγή, με την υποψία για καρδιακό πρόβλημα. Δϋο λεπτά αργότερα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν το γκολ που έψαχναν, όταν ο Μαξ Άαρονς ανέτρεψε τον Ρονάλντο κι αυτός από τα 11 μέτρα έγραψε το τελικό 1-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ