aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝόριτς: Απέλυσε τον Φάρκε λίγες ώρες μετά την πρώτη νίκη της σεζόν!

Νόριτς: Απέλυσε τον Φάρκε λίγες ώρες μετά την πρώτη νίκη της σεζόν!

Σε μια ομολογουμένως περίεργη και αιφνίδια απόφαση προέβη η διοίκηση της Νόριτς, λίγες μόνο ώρες μετά την παρθενική της νίκη στη σεζόν στην Premier League, έπειτα από δέκα ανεπιτυχείς προσπάθειες!

Με ανακοίνωσή που εξέδωσαν το βράδυ του Σαββάτου, τα «καναρίνια» γνωστοποίησαν το οριστικό διαζύγιο με τον τεχνικό Ντάνιελ Φάρκε, και ενώ το μεσημέρι είχαν φύγει με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Μπρέντφορντ (1-2).

Το «γυαλί» ανάμεσα στις σχέσεις της διοίκησης και του 45χρονου Γερμανού τεχνικού είχε ραγίσει εδώ και καιρό, ωστόσο κανείς στο Νησί δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη μετά από μια καλή και νικηφόρα εμφάνιση.

Ο Φάλκε βρέθηκε στον πάγκο της Νόριτς σε 208 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και από τον Ιούλιο του 2017, μετρώντας 88 νίκες, 47 ισοπαλίες και 73 ήττες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ