aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιουκάστλ: Τσακωμός των Λασέλς και Χέιντεν μετά την ήττα από την Τότεναμ, υπ’ ατμόν ο...

Νιουκάστλ: Τσακωμός των Λασέλς και Χέιντεν μετά την ήττα από την Τότεναμ, υπ’ ατμόν ο Μπρους

Όλος ο οργανισμός της Νιουκάστλ ζει ακόμη στον… αστερισμό της πώλησης στο βαθύπλουτο fund που εκπροσωπεί το κρατικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας και των τεράστιων οικονομικών προοπτικών που ανοίγονται, όμως την ίδια ώρα το αγωνιστικό τμήμα της εξακολουθεί να «υποφέρει».

Η εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 3-2 την περασμένη Κυριακή (17/10) έφερε έναν μεγάλο καυγά στα αποδυτήρια των «ανθρακωρύχων» ανάμεσα στους Τζαμάλ Λασέλς και Άιζαν Χέιντεν μετά το τέλος του αγώνα, με αφορμή τις ευθύνες του καθενός στα γκολ που δέχθηκε η αγγλική ομάδα από τους «σπερς».

Την ίδια ώρα πολλοί παίκτες δείχνουν να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τον Στηβ Μπρους και τα βρετανικά ΜΜΕ επισημαίνουν πως έχουν ήδη εκκινήσει οι διαδικασίες από τους νέους ιδιοκτήτες για να αντικατασταθεί από ένα πολύ πιο «βαρύ» προπονητικό όνομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ