aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιούκαστλ: Πρόταση 30 εκατ. ευρώ για Ζαπάτα, θέλει περισσότερα η Αταλάντα

Νιούκαστλ: Πρόταση 30 εκατ. ευρώ για Ζαπάτα, θέλει περισσότερα η Αταλάντα

Την περίπτωση του Ντουβάν Ζαπάτα εξετάζει η Νιούκαστλ! Ο ζάπλουτος, πλέον, αγγλικός σύλλογος θέλει να αρχίσει να χτίζει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Premier League, έχοντας ως στόχο φυσικά την αποφυγή του υποβιβασμού φέτος.

Κάπως έτσι, ο Κολομβιανός killer της Αταλάντα βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας, η οποία κατέθεσε και πρόταση 30 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς. Παρόλα αυτά, βέβαια, οι «μπεργκαμάσκι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν έτσι εύκολα και ζητάνε ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο στα 45 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δείχνει ανοικτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League και εφόσον οι δύο ομάδες τα βρουν, τότε σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ