aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιούκαστλ: Ο Τεν Χάαγκ δεν αφήνει τον Άγιαξ παρά την σούπερ δελεαστική πρόταση των καρακάξων

Νιούκαστλ: Ο Τεν Χάαγκ δεν αφήνει τον Άγιαξ παρά την σούπερ δελεαστική πρόταση των καρακάξων

Ο Στιβ Μπρους αποτελεί παρελθόν εδώ και μία εβδομάδα από τον πάγκο της Νιούκαστλ (έχοντας λάβει γενναία αποζημίωση) και καθήκοντα υπηρεσιακού για αυτήν εκτελεί πλέον ο Γκρέιμ Τζόουνς (έκαντε ντεμπούτο με Κρίσταλ Πάλας και το επικρατέστερο σενάριο τον κρατάει σε αυτή τη θέση και απέναντι στην Τσέλσι), με τους νέους πανίσχυρους ιδιοκτήτες των καρακάξων να κάνουν πάντως αγώνα δρόμου για να φέρουν το ταχύτερο δυνατό έναν προπονητή υψηλού επιπέδου στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ, με την “Daily Mail” να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως τα αφεντικά της Νιούκαστλ από την Σαουδική Αραβία όχι μόνο τον έχουν προκρίνει για τη θέση αλλά είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ετήσιο συμβόλαιο ύψους 11 εκατομμυρίων λιρών (6 εκατομμύρια λίρες τα “καθαρά” χρήματα, χωρίς να υπολογίζεται η εφορία).

Ουσιαστικά, είναι διατεθειμένοι να κάνουν τον 51χρονο προπονητή του Άγιαξ τον τρίτο πιο καλοπληρωμένο προπονητή στην Premier League πίσω μόνο από τους Πεπ Γκουαρδιόλα (20 εκατ.λίρες το χρόνο) και Γιούργκεν Κλοπ (15 εκατ.λίρες το χρόνο), με το μοναδικό “ψεγάδι” σε αυτό το μεγαλεπήβολο πλάνο τους να είναι… ο ίδιος ο Τεν Χαγκ.

“Βλέπει ως μεγάλο ρίσκο την Νιούκαστλ”
Το ίδιο αγγλικό μέσο υπογραμμίζει πως παρά το φλερτ που υπάρχει, ο Τεν Χαγκ έχει επιφυλάξεις για το ενδεχόμενο να αφήσει τον Άγιαξ και να αναλάβει το νέο πρότζεκτ της Νιούκαστλ.

“Ο 51χρονος έχει χτίσει όνομα ως ένας από τους πιο ανερχόμενους προπονητής στην Ευρώπη και πρόσφατα απέρριψε την ευκαιρία που είχε να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τότεναμ.

Μάλιστα, αφήνοντας τον Άγιαξ για την Νιούκαστλ, ειδικά με την τωρινή κατάστασή της στη βαθμολογία, θα τον έβαζε να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο, για έναν προπονητή που η καριέρα του είναι σε άνοδο”.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Τεν Χαγκ έχει στο βάθος του μυαλού του πως μπορεί καποια στιγμή να διαδεχτεί τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική καθοδήγηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Νιούκαστλ από την πλευρά της να έχει έτοιμο το Plan B που είναι ο πρώην τεχνικός της Ρόμα, Πάουλο Φονσέκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ