aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιούκαστλ: Ο Έντι Χάοου θα λείψει από το πρώτο του παιχνίδι λόγω κορονοϊού

Νιούκαστλ: Ο Έντι Χάοου θα λείψει από το πρώτο του παιχνίδι λόγω κορονοϊού

O Έντι Χάου βγήκε θετικό στον κορονοϊό και θα λείπει από το Σαββατιάτικο (20/11, 17:00) εντός έδρας παιχνίδι της Νιούκαστλ με τη Μπρέντφορντ.

Άτυχος στάθηκε ο νέος τεχνικός της Νιούκαστλ, Έντι Χάου. Ο Άγγλος τεχνικός ήταν να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Νιούκαστλ στο Σαββατιάτικο (20/11, 17:00) εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπρέντφορντ, όμως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και συνεπώς θα λείπει από το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουν οι «Καρακάξες» επί των ημερών του.

Ο Χάου έχει τεθεί σε καραντίνα για 10 ημέρες και συνεπώς θα χάσει και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ (27/11, 14:30). Το «κοουτσάρισμα» της Νιούκαστλ και στα δυο επόμενα παιχνίδια θα αναλάβουν οι βοηθoί του 43χρονου προπονητή, Τζέισον Τίνταλ και Γκρέμι Τζόουνς.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα βρεθώ μαζί σας στο ” St. James’ Park” αύριο αλλά είναι απίστευτα σημαντικό να ακολουθήσω τις οδηγίες και να μπω σε απομόνωση. Σας διαβεβαιώ πως είμαι καλά και ξέρω πως τα κακά νέα δεν εκτροχιάζουν την προετοιμασία της ομάδας για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε. Ήμουν και θα είμαι σε διαρκή επικοινωνία με το επιτελείο μου και τους παίκτες τόσο αύριο όσο και μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ξέρω πως θα τα δώσουν όλα εντός και εκτός γηπέδου», ήταν το μήνυμα του Έντι Χάου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ