aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝιούκαστλ: Καταρχήν συμφωνία με τον Έντι Χάου για την τεχνική ηγεσία

Νιούκαστλ: Καταρχήν συμφωνία με τον Έντι Χάου για την τεχνική ηγεσία

Τον εκλεκτό που θα αναλάβει την διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία φαίνεται πως βρήκε η Νιούκαστλ. Μετά το… άκυρο από τον Ουνάι Έμερι, η νέα διοίκηση της ομάδας έβαλε μπρος το plan b και κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες σε καταρχήν συμφωνία με τον Έντι Χάου!

Ο Άγγλος τεχνικός παραμένει μακριά από τους πάγκους μετά τον υποβιβασμό της Μπόρνμουθ το καλοκαίρι του 2020, όμως το πρότζεκτ που παρουσίασε στους ιθύνοντες του συλλόγου στάθηκε αρκετό για να τους πείσει να προκρίνουν την επιλογή του.

Όπως αποκαλύπτουν μάλιστα τα αγγλικά Μέσα, οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024 και εφόσον δεν προκύψουν απρόοπτα η επισημοποίηση του deal αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο.

Κάπως έτσι φαίνεται πως μπαίνει οριστικό τέλος στο… σίριαλ της διαδοχής του Στιβ Μπρους, ο οποίος αποχώρησε κοινή συναινέσει από τις Καρακάξες στα τέλη του Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ