aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΝίκησε με 9 η Νιουκάστλ, μοιρασιά για Μπέρνλι και Μπράιτον (vids)

Νίκησε με 9 η Νιουκάστλ, μοιρασιά για Μπέρνλι και Μπράιτον (vids)

Μπορεί να τη βρήκε επηρεασμένη από την εννιάρα στο Μάντσεστερ, ωστόσο η Νιουκάστλ ζορίστηκε, παίζοντας μέχρι και με εννέα παίκτες, για να νικήσει τελικά με 3-2 την Σαουθάμπτον. Στο δε «Τερφ Μουρ», Μπέρνλι και Μπράιτον έμειναν στο 1-1.

Οι «ανθρακωρύχοι» πήραν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε ισάριθμες ασίστ του Σεν Μαξιμέν. Πρώτα, στο 16’, έκανε πολύ ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και έδωσε στον Γουίλοκ για το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα, σέρβιρε στον Αλμιρόν το 2-0, με το σουτ του τελευταίου να κοντράρει και στον Μπέντναρεκ.

Οι «άγιοι» μπήκαν ξανά στο ματς με τον Μιναμίνο να σκοράρει στο ντεμπούτο του στο 30ο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά, ο Αλμιρόν έδωσε ξανά αέρα δύο γκολ στους γηπεδούχους, σκοράροντας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με εκπληκτικό γκολ του Γουόρντ-Πράουζ, ο οποίος νίκησε τον Ντάρλοου με απευθείας χτύπημα πέναλτι στο 48’ για να κάνει το 3-2! Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χέντρικ και μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο με εννέα λόγω τραυματισμού του Σαρ – την ώρα που δεν είχε μείνει άλλη αλλαγή για τον Στιβ Μπρους! Εντούτοις, το 3-2 δεν άλλαξε, με τη Νιουκάστλ να πανηγυρίζει τη νίκη και να ξεφύγει στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη.

Την ίδια ώρα, Μπέρνλι και Μπράιτον έμεναν στο 1-1 στο «Τερφ Μουρ». Οι «γλάροι» πήραν το προβάδισμα με τον Ντανκ στο 36ο λεπτό, ωστόσο οι «κλάρετς» πήραν τον βαθμό με γκολ που σημείωσε ο Γκούντμουντσον στο 53’. Οι δύο ομάδες παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας από την τελευταία τριάδα, στο +9 η μεν και στο +11 η δε.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ